28 Şubat 2014 Cuma

Assassins Creed Pirates v1.0.4 Orijinal Full APK


Assassins Creed PiratesAssassins Creed Pirates sürükleyici ve güzel bir android oyundur. Geçtiğimiz haftalarda iOS ve Android platformları için duyurulan yeni Assassin’s Creed: Pirates oyunu, bugün App Store ve Google Play Store'daki yerini aldı. Ubisoft'un yapımını üstlendiği oyunda kendimizi gemi savaşlarının ortasında buluyoruz.


Korsan Alonzo Batilla karakterini yönettiğimiz AC: Pirates'te, bir çok yükseltme bulunuyor. Bu yükseltmeleri yaparak gemilerinizi geliştirebilir ve düşmanlarınıza karşı üstünlük sağlayabilirsiniz. Açık denizlerin en sıkı korsanı bakalım kim olacak?

Oyun için gerekli olan data (obb dosyası) rar dosyasında mevcuttur. Bu sayede kotanızı harcamadan direk gerekli dosyaları cihazınıza atarak oyun oynamanın zevkine varabileceksiniz...

KURULUM:
1- Dosyaları rardan çıkarınız.

2- Dosya içindeki com. diye başlayan klasörü telefonunuzdaki 'sdcard/Android/obb/' içindeki obb adlı klasöre atınız. Eğer obb diye bir klasör yoksa kendiniz obb adında yeni bir klasör oluşturun ve bu dosyayı içine atın.

3- Oyunun kurulumu için gerekli apk yı telefona atın ve kurun. İlk defa kurulum yapıyorsanız market harici uygulamaların kurmasına izin ver seçeneğini aktif etmeniz gerekebilir.

4- Bazı oyunlar ilk açılışta internetin açık omasını isteyebilir. Bunlarıda dikkate alınız.


Assassins Creed Pirates v1.0.4 Orijinal Full + SD Data Sınırsız Para Modu Android Oyun
Assassins Creed Pirates v1.0.4 Orijinal Full + SD Data Sınırsız Para Modu Android OyunAssassins Creed Pirates v1.0.4 Orijinal Full + SD Data Sınırsız Para Modu Android OyunAssassins Creed Pirates v1.0.4 Orijinal Full + SD Data Sınırsız Para Modu Android Oyun




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder