28 Şubat 2014 Cuma

Call of Duty Elite Bu hafta Kapatılıyor…

Activision, Call of Duty Elite’in bu hafta sonu, 28 Şubat Cuma günü kapatılacağını duyurdu.

Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Call of Duty: Black Ops II için istatistik izleme hizmeti veren servis, Call of Duty: Ghosts’un Clan Wars sistemi lehine aşamalı olarak kaldırılma sürecine girmişti.

Activision’un resmi sitesinde yer alan Sıkça Sorulan Sorular bölümde, Elite’ın geri dönmeyeceği ve mevcut Call of Duty uygulamasının onun yerini alacağını belirten bir açıklama yayımlandı. Bu açıklamada, “Call of Duty Elite’i geri getirme gibi bir planımız yok. Hayranlarımızı, Call of Duty: Ghosts için Call of Duty uygulamasını indirmeleri konusunda teşvik ediyoruz. Bu uygulama, oyuncuların kendi multiplayer karakterlerini ve silahlarını hareket halinde özelleştirebilmelerine ve Call of Duty: Ghosts istatistiklerini izleyebilmelerine olanak sağlıyor,” ifadelerine yer verilmiş.

Elite, ilk olarak 2011 yılında ücretsiz ve premium versiyonlar, daha sonra da aylık DLCler, yarışmalar ve daha fazlasını sunan bir uygulama olarak çıkmıştı. 2 milyonu ödeme yapan kullanıcılar olmak üzere toplam 10 milyon üyesinin olduğu söyleniyor. Black Ops II’nin çıkmasından hemen önce, Activision, servisi tamamen ücretsiz yapmayı hedeflediklerini duyurmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder